Inici > Language Courses Abroad > Espanyol a Espanya

Espanyol a Espanya

Linguarama Ibérica ofereix cursos d’espanyol a Espanya des de 1974 i, gràcies a l’oferta de cursos de formació intensiva de la màxima qualitat per a alumnes procedents del món empresarial disposats a aprendre l’idioma a fons, s’ha guanyat la reputació de què gaudeix actualment. Els cursos de Linguarama, dissenyats especialment per a persones actives en l’àmbit dels negocis per a les quals el temps és sempre un bé escàs, ofereix programes intensius individuals de gran efectivitat i rellevància per a l’alumne. Després d’una anàlisi de necessitats detallada i d’un estudi del nivell actual de l’alumne i del nivell que vol assolir, es fixen els objectius d’aprenentatge i es desenvolupa el programa individualitzat, fet que permet oferir a cada participant un curs fet a mida.

Només visitant Espanya es pot viure l’idioma i conèixer l’estil de vida i la cultura espanyoles. D’aquesta manera es garanteix que el procés d’aprenentatge pugui superar les limitacions de les classes formals diàries.

Els centres de Linguarama

Linguarama té dos centres a Espanya i ofereix cursos d’espanyol per a estrangers tant a Madrid com a Barcelona, les dues ciutats capdavanteres del país tant en l’àmbit cultural com en l’empresarial. Moderns, espaiosos i equipats amb aire condicionat, els dos centres estan situats al cor del districte financer, fet que permet a l’alumne incorporar al curs visites a les empreses locals, si així ho desitja. També s’organitzen visites a punts d’interès històric, museus i galeries d’art, que ofereixen a l’alumne la possibilitat de conèixer Espanya més a fons.

A qui van adreçats els cursos?
- A persones que volen aprendre espanyol o ampliar les seves capacitats lingüístiques al llarg d’un període de temps determinat i amb una mínima interferència en la seva agenda laboral.
- A persones que necessitin mantenir i millorar el seu nivell d’espanyol en l’interval entre viatges de negocis, o bé que necessitin preparar situacions específiques, com ara presentacions, reunions o negociacions.

Cursos que s’ofereixen
Els programes intensius són la solució ideal per a aquelles persones que necessiten millorar ràpidament les seves capacitats lingüístiques en espanyol.

Power Track: cursos de jornada completa, 09.30 a 17.30, inclòs el dinar amb un professor. Aquest format ofereix la màxima exposició a l’idioma i és la manera més productiva d’assolir resultats ràpidament.

Fast Track: programes intensius de jornada completa però amb temps per a l’estudi i l’autoaprenentatge. L’horari típic seria de 09.30 a 16.15 h, amb una pausa de 45 minuts a l’hora de dinar.

Dual Track: programes de mitja jornada que permeten una evolució més gradual i ofereixen l’opció de complementar l’aprenentatge a l’aula amb més hores d’autoaprenentatge o bé de continuar treballant alhora que se segueix un curs del tipus business track. Els horaris són flexibles, per exemple: 08.30-12.30; 13.30-17.30 or 15.30-19.30.

Per a més informació, posi's en contacte amb nosaltres:

Paris, Milan, Berlin, Amsterdam, Lyon, Cologne, Rome, Cheney Court, Turin, London, Dusseldorf, Madrid, Frankfurt, Hamburg, Barcelona, Leipzig, Alicante, Munich, Stuttgart

Llista de clients


Alguns dels nostres clients més recents